Mund Të Na Kontaktoni

Nr Tel / Viber

+38344 115 777

Adresa

Email: noendshoes@gmail.com

Nr Tel : +38344 115 777,
Hane / Shtune – 9:00 am to 8:00 pm

Pallati Rinis 

Dardani Kurriz 

Prishtin 10000

Transporti Gratis

Transporti Gratis në të gjith Kosoven

Kualitet Shum Cilsor

Ne ofrojm Kualitet shum cilsor për të gjith klientet tanë, Sherbime shum të shpejta

Ofertat

Kemi Oferta shum të mira per klientet tanë dhe shum zbritje per Çdo Sezon

Pagesat

Te gjitha pagesat mund ti beni posa të merrni produktin

Open chat
1
Pershendetje , Si mund te ju ndihmoj